Drömmar, Kreta, Medvetet Skapande

När längtan blir för stor

Under helgen som var så befann jag mig i Uppsala för att hålla en ProcessWorkshop i Det Sanna Varandet. Det blev en magiskt helg på många sätt och vis. Att få bidra med att visa andra vägen mot deras Sanna varandet är sannerligen stort. Mycket samtal om livet och hur vi skapar det, skratt och transformation om vart annat. Och mitt i allt detta en upplevelse bortom allt vad jobb är – en lunchpaus på kvarterets grekiska restaurang. Att komma in från kylan och mötas av dofterna från ön som flyttat in i mitt hjärta tog mig med storm, när så ljudet av grekiska uppmärksammades av mina öron kände jag hur lyckotårar rann ner för mina kunder. Det var som att komma hem trots att det var allt annat än hemma.

Det är där vi kan stilla längtan, genom att laga lite grekisk mat, sätta på lite grekisk musik eller titta på bilder från tidigare resor. När längtan blir för stor får vi vila i vetskapen om att en dag är vi där igen. En dag är det inte ett regnigt Uppsala som får bjuda på lite Kreta utan det är den magiska ön själv som står för det som får mitt inre att jubla.

Just nu är vi hemma och avslutar arbete, startar upp nytt, ordnar med pass till hundarna och annat praktiskt. Allt med målet att snart vara på plats igen. I väntan på den dagen så drömmer jag mig bort till vårat andra Hemma. Hem till värmen, både den från solen och människorna. Till dofterna, ljuden, maten, naturen, livet…

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =